петък, 30 октомври 2009 г.

Прочетено от пресата

"До 1-ви ноември- всички съседи в домова книга"


Готвят се глоби за тия дето не са направили събрание в блока където живеят. Ето от къде ще дойдат пари в общините. Глоби и глоби. Това иска българинът.Той от добро не разбира. Само глобата е го оправи. Интересното в случая обаче е друго. В домовата книга трябва да бъдат вписани всички живущи с трите си имена. Всички, дори и домашните любимци. Кучета, котки, змии, гущери, тарантули, игуани и др. подобни твари. Даже ако имате мишка и тя трябва да бъде вписана. С трите си имена по паспорт. Без ЕГН-то. Не е законно да го искат. Само не разбрах дали хлебарките се смятат за домашни любимци, защото те, както е известно, са много домашни, но не са любимци. Както и да е.
От домовите събрания отиваме в селото на Доган. Там с парите отпуснати за канализация са се уредили само 10 къщи. Останалите да живеят в л... пардон, във фекали. Сами се сетете кои са тия къщи. Дали имат нещо общо с родата на Сокола? По скоро НЕ!
Направи ми впечатление и една анкета от днешния брой на Стандарт.



Видя ми се много безсмислена. Първо- не може да зяпочнете бизнес, защото такъв в България няма.
Второ- ще емигрирам.
Къде по дяволите ще емигрирате? Та те емигрантите се връщат по родните места.
Трето- ще сложа парите в банка. И после банката да фалира. Не става.
И за да ви спестя по-нататъшното четене ще кажа, че Ники Кънчев никога няма да ви даде тези пари.Досега на никого не ги е дал. Няма да ги даде и на вас.
А вие си пускайте SMS-и. Просто си пускайте. Така за удоволствие.
Отдавна имам чувството, че пускането на SMS-и е станало национален спорт. За всичко се пускат. Даже няма да се учудя ако гледате "По света и у нас" и от там ви кажат, че ще продължат да ви съобщават новините, само ако пуснете SMS на номер едикой си.
Цената е 2.40 с ДДС.

Няма коментари:

Последователи