четвъртък, 21 януари 2010 г.

Недомислици и измислици

Чета за одисеята на Борис Панкин и борбата му да започне работа като директор на музикалния театър. Ей, тоя човек излезе много упорит. Ама и артистите си ги бива.Не го оставиха да си изкаже концепцията и това си е.И той се отказа. Нека страдат сега и то без заплати. Оказва се, че няма кой да им подпише ведомостите. Нека стоят гладни. Така им се пада. Ха, сега нека пеят.А на Панкин министъра му предложил поста съветник по сценичните въпроси. И той приел. Не се дърпал много. Един вид като компенсация за оперетата. Е, сега на "Царицата на чардаша" и е спукана работата. От поста си на съветник Панкин така ще се развърти и така ще ги посъветва, че ще им такова м...а.

Благоевградчанин откраднал 10кг пържоли от свой приятел. И получил 5 месеца условно и три години изпитателен срок.Как е могъл да направи това и то от свой приятел.
"Стоян си беше купил свинско шкембе и някакви черва, а не пържоли. После кучето ги изяде. Откъде у него 90 лева за 10 кила месо", коментира пред Дарик осъденият Стефан Митов. Той поясни още, че не е ограбил Александров, а е взел торбичката му, оставена на пейка в градинката.
Леле, посегнаха и на пържолите. Пък после иди доказвай, че било шкембе, а не пържоли.

А Путин пък благодарил на нашия министър Мирослав Найденов, че спрял вноса на фалшива водка "Столичная".На 12 януари т. г. при проверка в изба „Бахкус 4” в гр. Каспичан бяха открити 14 500 бутилки водка, джин, бренди и ракия без бандерол и 35 000 празни опаковки тип „кен” за водка „Столичная”. Като ще пием да е само качествено и с произход.Тия от Каспичан какво си мислят. Че не разбираме от алкохол, би?Само така трябва да се действа. В името на българо-съветската дружба. Само чисти питиета.Че току виж последваме пак примера на руснаците и забраним употребата на алкохол и започнем да изкореняваме лозята.Бай Тошо го беше започнал това, но за щастие не го довърши..Имаме такъв опит от близкото минало. Тогава се сервираше алкохол само от 17часа вечерта.Но и това го преживяхме.Просто на обяд не пиехме аперитив. Сега поне ще сме сигурни в качеството на водката.
Ха, наздраве!

Няма коментари:

Последователи