петък, 16 септември 2011 г.

Какви чудеса могат да се сътворят с Google Translate

Това получих на електронната си поща. Предлагам да го прочетете внимателно. И не се смейте! Много хора са били измамени по тоя начин.

От Dr.David Силва
Harlesden, North West
Лондон

Скъпи приятели.

Аз съм Dr.David Силва от Harlesden, Северозападен Лондон, тук в Англия. Аз работя за USB Инвестиционна Банка клон Лондон. Пиша ти от моя офис, който ще бъде от огромна полза и за двете ни. В моя отдел, член на групата Изпълнителен комитет и главен риск (Велика Лондон Регионална служба), аз открих изоставена сумата от £ 15 милиона великият британски лири стерлинги (петнадесет милиона Големите британски лири) в сметката, която принадлежи на един от нашите чуждестранни клиенти на покойния г-н Стийв Алън, който за съжаление загубили живота си при автомобилна катастрофа, включително жена си и само дъщеря.
Изборът на контакт с теб е възбуден от географски характер на мястото, където живеете, особено поради чувствителността на тази сделка. Банката служители са чакали за някой от роднините да дойдат-нагоре за това твърдение, но никой не е направил, че. Аз лично са били неуспешни в намирането на роднините за 4 години, сега, аз търся вашето съгласие да ви представи като най-близките роднини / Уил бенефициер за починалия на този фонд, така че приходите от тази сметка на стойност £ 15 милиона паунда ще бъде прехвърлят в банковата си сметка като най-близките роднини до края на г-н Стийв Алън.
Това ще бъдат изразходвани или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам осигурени всички необходими правни документи, които ще бъдат използвани за резервно копие на това твърдение ще се падат. Всичко, което трябва да направите, е да се попълнят имената ви до документите и узаконявам него в съда тук, за да ви докаже като законните бенефициента на фонда.
Всичко, което изисква сега е вашият честен сътрудничество, поверителност и доверие да се даде възможност ни вижда тази сделка чрез. Аз ви гарантирам, че това ще бъде изпълнено в рамките на правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона. Искам да се разбере, че съм работил в тази банка, за 17 години и съм бил в състояние да осигури всички правни документи, за да ви позволи да наследи този фонд
Моля, дайте ми следното: тъй като ние имаме няколко дни да тече през него това е много СПЕШНО моля.
1. Пълно име
2. Вашият Директен мобилен номер
3. Вие сте Контакти Адрес
4. Дата на раждане
Като отиде през методическо търсене, реших да се свържем с вас с надеждата, че ще намерите тази сделка интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение и се посочва интереса ви, ще ви предостави повече информация. Се стремим да ми кажете вашето решение възможно най-скоро.

С най-добри пожелания,
Давид Силва
Мобилен: +447011147967

Няма коментари:

Последователи