петък, 21 август 2009 г.

Боговете сигурно са полудели

И аз така си помислих след като чух, че българската православна църква призовава за бойкот на концерта на Мадона. Много разголена се появявала на коцертите и казала, че сексът бил нейната религия. Леле, ужас! Това било недопустимо за праведните християни. Анатема! Няма да се учудя ако решат и да я отлъчат.Не, че на нея ще и пука от това, ама така и се пада.Нашата църква явно забрави как по соцвреме когато дойдеше Коледа и Великден пускаха по телевизията най-добрите концерти и филми, та дано младите не отидат на църква.Ето тогава църквата мълчеше угоднически.А сега пак мълчи, явно невиждаща оскъдното облекло на чалгга певиците и че първо трябва да оправят своят морал и после този на Мадона.Със забрани обаче не става.Защото доста години ни забраняваха това и онова.Казваха ни как да се обличаме и каква музика да слушаме. И да бъдем като Павел Морозов.
Църквата поиска да вкара грешницата Мадона обратно в кошарата.И призова да се бойкотира концерта и.Забравили са обаче, че сега хората имат право на мнение и избор.И никой няма да застане на амбразурата.
Прости им господи.
Те не знаят какво правят.

2 коментара:

Анонимен каза...

леле ма може ли да си толкова зле да копираш материали от жълтата преса от преди 20 години - ей простотията се оказа силно заразна и неизлечима болест

Нина Симеонова каза...

Нещо бъркате г-н Анонимен.

Последователи